شنبه , اردیبهشت ۲۱ ۱۳۹۸
خانه / آرد خبازی / فروش آرد خبازی قوی و ضعیف گندم

فروش آرد خبازی قوی و ضعیف گندم

فروش آرد خبازی می تواند شامل فروش آرد قوی و یا فروش آرد ضعیف باشد در کل آرد گندم با توجه به نیاز مشتری می تواند قوی یا ضعیف تهیه شود. آرد قوی و آرد ضعیف در صنعت تولید نان چه تعریفی دارند و چگونه شناخته می شوند؟ و چگونه خواص آنها را می توان بهبود بخشید؟ در صنعت نانوایی و تهیه خمیر نان آرد های متنوعی مورد استفاده قرار می گیرد که دو نوع ویژه آن به نام آرد قوی و آرد ضعیف را توضیح خواهیم داد.

فروش آرد خبازی قوی و ویژگی ها آن

به آردی که میزان گلوتن بالایی داشته باشد و الاستیته زیاد داشته باشد در عین حال که حالت سفتی هم دارد آرد قوی می گویند که خمیر درست شده از آن سفت و با کشش کم و شکل پذیری نا مطلوبی دارد. و گاز هایی که در طی فرآیند تخمیر در آن بوجود می آید قادر به بالا آوردن خمیر و پوک کردن نیست و درنتیجه نان حاصل از آن در حجم کمتر و فشردگی بیشتری به دست می آید. هرچند که جذب آهن در این نوع آرد در سطح بالایی قرار دارد اما به دلیل کیفیت پایین گلوتن آب آن سریعا جذب و خمیر حاصل از آن در مدت کوتاه استراحت خشک شده و ترک می خورد.

فروش آرد خبازی

اقدامات انجام شده در زمینه اصلاح

  • اختلاط آرد حاوی گلوتن قوی با آرد حاوی گلوتن ضعیف
  • مخلوط کردن شدیدتر خمیر
  • افزای مدت زمان زدن خمیر و مخلوط کردن آن
  • افزودن مقدار۳ تا۵ درصد آرد روشن چاودار به نان های سفید کوچک
  • استفاده کمتر از مخمر
  • افزایش زمان پخت

آرد ضعیف و ویژگی های آن

در آرد ضعیف میزان گلوتن مرطوب از ۲۴ درصد کمتر و حالت نرم و الاستیسیته پایینی دارد. گلوتن در این آرد قدرت جذب آب پائین داشته و نمی توان از نظر شکل و فرم وضعیت خود را نگه دارد چرا که خمیر حاصل از آن شل و نرم است. در مقابل تخمیر حساس است و حجم مناسبی هم نمی تواند داشته باشد که به همین دلیل نان بدست آمده از آن دارای حجم کوچک و بافت داخلی آن تیره و فشرده است.

راهکار برای رفع ایرادات آرد ضعیف

    • خمیر سفت تر تهیه شود و آب کمتری استفاده شود
    • مدت زمان استراحت خمیر کم شود
    • مدت زمان اختلاط خمیر و زدن کاهش یابد و به محض وارفتگی خمیر متوقف شود
    • آرد با گلوتن ضعیف با آرد با گلوتن قوی مخلوط شود
    • زمان تخمیر میانی و انتهایی کاهش یابد.
درحال ارسال
امتیاز شما به مطلب 5 (1 امتیاز)
جهت خرید و فروش انواع آرد دامی و آرد خبازی و آرد نول و آرد چاودار و آرد سمولینا و آرد ذرت برای صادرات و مصارف داخلی می توانید با ما در ارتباط باشید:
آقای آهون
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120783359
آدرس اینستاگرام: flour_ard
پست الکترونیکی: info@flourfood.ir

مطلب پیشنهادی

خریداران آرد صادراتی

خریداران آرد صادراتی خبازی و دامی در عراق

خریداران آرد صادراتی خبازی و دامی در عراق چه کسانی هستند؟ آیا شما فروشنده آرد …

دیدگاهتان را بنویسید

بازار آرد ایران

لطفاً افتخار حضور در کانال تلگرام را به ما بدهید. متشکریم

بله، حتما وارد می شویم
بستن
کانال تلگرام